Om

FatTables handler om kærlighed til træ, håndværk og design. Om smukt håndværk af naturens egne materialer produceret i hånden med Vestjysk omhyggelighed. Virksomheden er etableret af Bjarne Søndergaard, der har mange års erfaring som snedker og produktudvikler i møbelindustrien. I 2012 besluttede han at lægge standardmøblerne på hylden og starte FatTables med speciale i at omdanne skovens træer til unikke og personlige borde, der igen får naturen ind i moderne menneskes liv.

Med FatTables får dit hjem et fantastisk flot og personligt præg.

FatTables har værksted og udstilling i Vejrumstad i Vestjylland, tæt på Vesterhavet og Danmarks største plantage, Klosterheden.

Bjarne Søndergaard

Bjarne Søndergaard

Indehaver

Udstillingen er åben ifølge aftale med Bjarne Søndergaard på telefon 2068 2465. Kom og kig – det er inspirerende og uforpligtende.

De fede borde

…se hvad vi tilbyder

Living
Living

Du har ideen og drømmen. Vi har træet og den praktiske erfaring. Sammen skaber vi det unikke spisebord. Alt er fremstillet i hånden på vores værksted i Vestjylland med udgangspunkt i dine specifikationer. Vi har altid et udvalg af borde i vores showroom men laver meget gerne lige præcis det du ønsker. Kontakt os og fortæl, hvad du har brug for.

Nørre Vosborg
Profession

Med et specialfremstillet mødebord eller konferencebord fra FatTables viser du mødedeltagerne, at du sætter pris på deres tilstedeværelse. Dét frigør energi og nye ideer. Vi fremstiller også gerne et bord, som opfylder alle de ønsker din virksomhed har i forhold til udtryk og funktion. Vi har desuden stor erfaring med andre inventarløsninger så som bardisk, hylder og reoler i samme fede design som vores borde.

Accessories
Accessories

Hos Fat Tables sælger vi ikke alene unikke spiseborde af den fede slags. Vi har også specialiseret os i at finde spisebordsstole og spisebordslamper med en kant, som du ikke finder andre steder. Vi synes, det er fedt at finde det helt rigtige match, som komplimenterer vores unikke borde.